Obavijesti Video Pretražite Navigacija
upozorenje za četvrtak

MORH najavio probijanje zvučnog zida: Stanovnike ovih šest županija danas bi mogle prestrašiti detonacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila, danas će od 9 do 12 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, izvijestilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora u Republici Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna" Slika nije dostupna Probijanje zvučnog zida MORH diže MiG-ove i nadlijeće Zagreb: Objasnili i koji je povod

Planiran je redovan let tijekom kojeg se danas od 9 do 12 sati očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije na visini od 10.000 do 14.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak prepucavanja Milanović odgovorio Banožiću: "Branitelji ne mogu biti taoci lažljivog opstruktora"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NASTAVAK SUKOBA Milanović dodjeljuje počasne činove, javio se Banožić: ''Trebao se konzultirati s MORH-om''

Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te MORH moli građane za strpljenje i razumijevanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene