Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Redovno uzimanje uzoraka

Ne preporučuje se kupanje! Onečišćeno more na dubrovačkoj plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dubrovačkoj plaži Hotela Dubrovnik President u ponedjeljak, 12. srpnja utvrđeno je da je more onečišćeno fekalijama, zbog čega se ondje do daljnjega ne preporučuje kupanje, izvijestili su u četvrtak iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Onečišćenost fekalijama, točnije bakterijom Escherichia coli potvrđena je ispitivanjem kakvoće mora na tom kupalištu, koje je peti put u sezoni proveo Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte i ovo Privatna plaža - 1 Institucije će u provjeru Plažu opasali zidovima i objesili natpis ''privatno''. Hotel je ponudio neobično objašnjenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČARI PRIRODE Plivao je do same obale: Uz plažu na Pećinama jutros snimljen morski pas

''Utvrđeno je da rezultati analize mora za kupanje na plaži Hotela Dubrovnik President prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli“, navode iz Zavoda.

Uzorci mora uzimat će se dok ne prestane onečišćenje o kojem su obaviještene Inspekcija zaštite okoliša i ostale mjerodavne inspekcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene