Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Dalmaciji

Mladić tijekom svađe izvadio bokser i ozlijedio drugu osobu: Kad je policija pretražila njegov apartman imala je što za vidjeti

Droga
Droga Foto: PU šibensko-kninska
Nakon što je došlo do sukoba, 24-godišnjak je bokserom napao i lakše ozlijedio drugu osobu. Policija je u pretrazi kod osumnjičenika pronašla drogu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u subotu  u jutarnjim satima u Vodicama došlo do sukoba između osumnjičenika i drugih osoba.

Osumnjičeni je, opisala je šibensko-kninska policija, bokserom napao i lakše ozlijedio 24-godišnjaka. Kod osumnjičenika je pronađeno 11,5 grama droge marihuane i 1,9 grama amfetamina, a naknadno uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen je automobil i apartman. Tamo su pak pronađena 164 grama marihuane, digitalna vaga i manji novčani iznos.

Pročitajte i ovo Spašavanje ljudi tijekom poplave u Kini Užas u Kini VIDEO Tajfun iza sebe ostavio desetke poginulih, pogledajte snimke velikih poplava

Droga Droga (Foto: PU šibensko-kninska)

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene