Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukobi ne prestaju

Škoro: ''Danas sam smijenio Peternela, a on mi je zaprijetio obračunom. Svoju odluku neću povući''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro je na svom Facebook profilu u petak objavio da je smijenio Igora Peternela koji mu je, kako kaže Škoro, nakon toga zaprijetio obračunom.

Nakon što je Miroslav Škoro smijenio Igora Peternela mjesta predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora, Škoro tvrdi da mu je peternel nakon toga prijetio obračunom.

Škoro se osvrnuo na sve u objavi na svom Facebook profilu koju prenosimo u cijelosti.

''Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mjenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. G. Peternel je nakon toga u telefonskom pozivu 'zaprijetio' da mi daje 24 sata da povučem svoju odluku jer će on krenuti u obračun sa mnom.

Samo da znate, ja svoju odluku neću povući. Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEDNOGLASNA ODLUKA Nova epizoda drame u Domovinskom pokretu: Stranački Sud časti pokrenuo stegovni postupak protiv Miroslava Škore

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak sukoba Škoro o razlozima ostavke, mladoj suradnici i stranačkom novcu: "Podnio sam kaznene prijave, nadam se da imaju dokumente..."

Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima koje si mi uputio danas u telefonskom razgovoru. Zauvijek ću pamtiti tvoju prijateljsku odanost i istančani osjećaj za odabir strane. Meni je Igore, sve ovo vrijedilo, a tebi? Pozivam te da ostanemo zajedno. Zajedništvo nema alternativu'', napisao je Škoro u svojoj objavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene