Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mostov kandidat za župana splitsko-dalmatinskog Miro Bulj u četvrtak je iz Vrgorca, uoči nedjeljnog drugog kruga lokalnih izbora u kojem se za župansku funkciju natječe s HDZ-ovim kandidatom Blaženkom Bobanom, pozvao Dalmatince da mu daju glas i tako omoguće da njihova županija bude servis njima, a ne "onima koji betoniziraju naše plaže".


"Županija mora biti servis svima nama, a ne onima koji betoniziraju naše plaže, kao što je u Makarskoj Blaž Petrović, kao što je na Zlatnom ratu njihova kriminalna organizacija", poručio je Bulj okupljenima na preidzbornom skupu.

Vezani članci Slika nije dostupna Miro Bulj otkrio što će mu biti prvi potez ako postane župan Slika nije dostupna Miro Bulj održao pressicu na plaži s koje je "u povijest otišao župan Ževrnja"

Svoga protukandidata Bobana ponovno je prozvao da je "zamjenski župan", s obzirom da je vrh HDZ-a odlučio ne kandidirati svog dosadašnjeg župana Zlatka Ževrnju, a oštro se okomio i na HDZ koji je već dugo na vlasti u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

"Evo prije nekoliko dana, kad se otvarala Gospodarska zona Ravča, predsjednik Uprave Mesne industrije Braća Pivac je rekao da nije nijednom vidio župana (Ževrnju), niti je župan pokazao interes. A baš s tim ljudima, koji zapošljavaju na ovom području, trebamo komunicirati da prošire svoje resurse i potencijale koje imaju ovi krajevi, i stočnog fonda i poljoprivrednog fonda", rekao je Bulj. (Hina)