Mirela Holy u svibnju je imala prometnu nesreću. Pala je sa skutera i ozlijedila rame. Isprva su liječnici mislili da ga je samo iščašila, ali je imala upalu ramenog zgloba.

Galerija


Mirela Holy objavila je na Twitteru da je bila na operaciji ramena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Još jedna žrtva na hrvatskim cestama: U prometnoj nesreći kod Tušilovića poginula jedna osoba Policijski očevid, ilustracija Nesreća kod Siska: U naletu automobila u Selištu Sunjskom poginuo biciklist

"Operacija ramena odrađena, probudila sam se iz narkoze. Eto, čini se da me se nije tako lako riješiti", napisala je Holy i objasnila da je na operaciji bila zbog posljedica prometne nesreće koju je imala prije sedam mjeseci.

"Upala ramenog zgloba itd. Svašta nešto. Prvo su mislili da je samo iščašenje ramena", dodala je Holy kojoj slijede fizikalne terapije.

"Moglo je završiti jako loše, ali završilo je dobro. Sama sam si kriva za nesreću jer sam odlučila ići skuterom, a ne autom, iako je bilo loše vrijeme i padala je kiša", rekla je Mirela Holy za DNEVNIK.hr u svibnju prošle godine nakon nesreće i opisala što se dogodilo.

"Spuštala sam se niz cestu kada je automobil koji je dolazio ususret presjekao zavoj. Prepala sam se, izgubila kontrolu nad skuterom, proklizala i pala.

Vozilo iz suprotnog smjera lagano me udarilo jer sam pala na suprotnu stranu, ali gospođa je super reagirala i samo me okrznula. Odmah je stala.

Dala sam iskaz policiji, došla je hitna, tamo su me slikali i ustanovili da mi je iščašeno rame, koje su odmah namjestili. Kao posljedicu svega imam i hematome", rekla nam je tada Holy.