Oleg Butković
Oleg Butković Foto: Marko Dimić/Pixsell

Ministar Oleg Butković spomenuo je ponovno riječki kafić Three Monkeys i vlasnika Tomislava Kovačevića. Pita se hoće li ovog puta Kovačević zabraniti ulazak SDP-ovcima u svoj kafić nakon što su ponovno zatvoreni ugostiteljski objekti u Primorsko-goranskoj županiji.


Riječki kafić Three monkeys ponovno se spominje. Ovoga puta o njemu govori ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Vezani članci Kolona kamiona (Foto: Arhiva/Ivica Galovic/PIXSELL) Vozačima kamiona iz BiH laknulo: Postignut dogovor s Hrvatskom, kamioni mogu nesmetano prelaziti granicu Oleg Butković Butković zadovoljan obnovom vinkovačke ulice vrijedne 20 milijuna kuna: ''Radovi idu svome kraju''

''Bilo bi lijepo sutra na nekoj terasi u mojoj županiji popiti kavu, ali nemaš gdje kad je sve zatvoreno. Baš se pitam hoće li gospodin Kovačević iz '3 majmuna' sada zamoliti i župana Komadinu i SDP-ovce da ne dolaze u njegov kafić'', napisao je ministar na Twitteru.

Riječ je o kafiću čiji je vlasnik prije mjeseci podigao prašinu u javnosti objavom da u Three monkeys nisu dobrodošli - članovi HDZ-a. Zaiskrilo je tada između njega i premijera Andreja Plenkovića koji je taj potez nazvao rasističkim i na rubu fašizma.