Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u 19:15

Ministar Zmajlović gost večerašnjeg Dnevnika Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gost večerašnjeg Dnevnika Nove TV u 19:15 je ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

Nakon što su početkom tjedna rješenja o zabrani obavljanja djelatnosti gospodarenja otpadom i odlaganja svih vrsta otpada nedavno poslana komunalnim poduzećima u Pazinu, Trogiru i Zaprešiću, danas je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode isto rješenje poslalo na još dvije adrese.

Pročitajte i ovo Pismo kapetana Marka Bekavca Kriminalizaciji pomoraca Potresno pismo kapetana koji sedam mjeseci leži u zatvoru: "Nevin sam u pritvoru s ubojicama, teroristima, krijumčarima droge" Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV predaja lista Mislav Kolakušić kandidirat će se na predsjedničkim izborima: "Rekao je da više nema što raditi s Domovinskim pokretom"

>> Ministarstvo poslalo dva rješenja za zabranu odlaganja otpada

Akcija je nazvana 'Velika čistka', a najavljeno je da će rješenja o zabrani rada biti još. Ministarstvo time zahtijeva usklađivanje sa zakonom, a pomoćnik ministra Goran Heffer nedavno je izjavio da je najveći broj odlagališta, uključujući i zagrebački Jakuševec, ilegalan.

O ovoj će temi u večerašnjem Dnevniku Nove TV u 19:15 na pitanja odgovarati ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene