Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon utakmice

Bivša predsjednica navijanjem u nošnji postala hit, ali ministar Butković nije impresioniran? Pogledajte njegov komentar

Aktualno Galerija Oleg Butković Oleg Butković Foto: DNEVNIK.hr Božo Petrov Božo Petrov Foto: DNEVNIK.hr Branko Bačić Branko Bačić Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković Galerija 1/4 >>
Vatrene je na utakmici u nedjelju bodrila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odjevena u narodnu nošnju. Postala je apsolutni hit na tribinama. Komentirali su to u ponedjeljak neki od političara te otkrili i hoće li i oni otputovati u Katar navijati za Vatrene.

Kolinda Grabar-Kitarović bila je na utakmici u svečanoj loži u posavskoj narodnoj nošnji. Zbog toga je bivša hrvatska predsjednica svakako prizor koji se mnogima urezao u pamćenje.

Postala je pravi internetski hit. Mediji su se raspisali o njoj. Stručnjak za odnose s javnošću Božo Skoko kaže - bivša predsjednica uz naše je sportaše jedno od najprepoznatljivijih lica iz Hrvatske.

"Izabrala je upravo Katar da bi pokazala hrvatsku etnobaštinu koja se tamo iznimno cijeni i vidimo da je uspjela u tome. Uspjela je privući pozornost, promovirati Hrvatsku i završiti na naslovnicama svjetskih medija. I to je dovoljno", smatra Skoko.

Kolinda se o svojoj modnoj kombinaciji oglasila na Twitteru, ali i otkrila čije joj je društvo sinoć posebno nedostajalo.

"Kakva sjajna utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Jako sam ponosna na Hrvatsku. Kanadska reprezentacija hrabro se borila. Nedostajalo mi je Vaše društvo večeras, Justin Trudeau. Ponosna sam što sam nosila narodnu nošnju hrvatske Posavine prikazujući našu bogatu baštinu i nacionalne boje", napisala je.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon pobjede Pogledajte što je Kolinda poručila kanadskom premijeru nakon pobjede hrvatske reprezentacije

Što kažu na izdanje bivše predsjednice te hoće li ići u Katar ako Hrvatska prođe skupinu, komentirali su i neki od političara.

Dok joj je HDZ-ov Branko Bačić samo kratko poručio neka uživa, potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ostao je zatečen pitanjem novinara da komentira navijanje bivše predsjednice.

"Bit će teško protiv Belgije, ali nadam se pobjedi i prolasku skupine, nama i neriješeno igra", kazao je Butković u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Valentine Baus.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VJERUJE U PROLAZAK SKUPINE Bivša predsjednica stigla u Katar: "Nisam se još čula s izbornikom Dalićem. Moram se spremiti za utakmicu"

Na pitanje kako mu se bivša predsjednica činila dok je bodrila u narodnoj nošnji, odgovorio je: "Koja predsjednica? Kosor?"

"Nažalost, imam toliko obaveza u Saboru da zasad nemam planova ići u Katar", kazao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

"Mi navijamo, ali nema potrebe da idemo u Katar", otkrio je Mostov Božo Petrov. U Katru ili ne, navijat će se i u četvrtak kada nas čeka utakmica protiv Belgije.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene