Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VJERUJE U PROLAZAK SKUPINE

Bivša predsjednica stigla u Katar: "Nisam se još čula s izbornikom Dalićem. Moram se spremiti za utakmicu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ususret današnjem susretu Svjetskog prvenstva u kojem će se Hrvatska sučeliti s reprezentacijom Kanade, iz Katra se javila bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je došla podržati naše nogometaše.

Bivša je predsjednica sinoć sletjela u Dohu. Kaže da je prilično umorna, no da se mora spremiti za današnju utakmicu.

Smatra da će susret biti prilično nervozan, ali i da naši nogometaši sigurno mogu bolje nego u prvoj utakmici. "Ja sam uvijek nervozna pred sportske nastupe, čak i kad sam uvjerena u pobjedu."

Kolinda Grabar-Kitarović ostaje u Katru do 2. prosinca, ali će se vraćati po potrebi ako naši nogometaši prođu u daljnju fazu natjecanja. "Svakako dolazim na polufinale i finale", rekla je.

U razgovoru za Večernji list dodala je kako je po prirodi optimist te da vjeruje da se može sve postići kad se potrudite. "Vjerujem da ćemo proći dalje, ali isto tako, ako se to i ne dogodi, ne trebamo odmah drvljem i kamenjem. Naši nogometaši uvijek daju sve od sebe i žele sve najbolje."

Pročitajte i ovo Narodna nošnja na SP u Kataru - 1 Neće ostati neprimijećena Bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV pojasnila svoj neobični modni odabir za Katar: "Takvo je pravilo u diplomaciji..."

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Vatrena navijačica Pogledajte neobičnu modnu kombinaciju koju je Kolinda Grabar-Kitarović pripremila za Svjetsko prvenstvo

Za kraj je kazala kako se još nije čula s izbornikom Dalićem. "Tek sam stigla i ujutro sam bila jako umorna. Moram nešto pojesti i spremiti se za utakmicu", zaključila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene