Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dali mu neupotrebljive dionice

Ministar ga ignorira, a pomogao mu gledatelj Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ratni invalid koji je tjedan dana prosvjedovao pred Fondom za privatizaciju napokon skida lance.

Jednotjedni prosvjed zbog neprodanih dionica došao je kraju. Ali ne zahvaljujući angažmanu ministra ili razumijevanju Fonda za privatizaciju ispred kojeg se vezivao lancima, već našeg gledatelja koji se sažalio nad čovjekom. Od Dinka Kevca otkupio je svih 144 na burzi neupotrebljivih dionica.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja" HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Baš bezobzirno HDZ-ovo vozilo parkirao kao šerif, prolaznici ostali u nevjerici; Iz stranke poručili: "Vozač se sam prijavio policiji"

'Ne znam kako da mu se zahvalim. Sam je rekao da mu se ne zahvaljujem, da je važno jedino da se ja maknem odavde', kazao je ratni invalid Dinko Kevac i u smeće bacio transparent na kojem je pisalo 'Hvala vam na pomoći ministre Iviću!', te dodao: 'Ništa ne radi, grije onu svoju klupicu, tj. foteljicu'.

>> Branitelji ispred Fonda za privatizaciju prijete štrajkom glađu

A da Dinka na njegovoj klupici nije posjetio poduzetnik koji želi ostati anoniman Dinko bi i peti dan sjedio na suncu s opeklinama u lancima. 'Zaustavio se veliki automobil i izašao je čovjek. Rekao je da su me on i njegova majka gledali na televiziji. Imao je viška novaca i sažalio se. Moje prvo pitanje je bilo: 'Šalju li vas možda iz ministarstva branitelja da smire stvar ili ovi iz Fonda?'. Rekao je da ne i da mi nudi kolika je nominala cijena dionica i da možemo odmah kod javnog bilježnika. Sad sam najsretniji čovjek na svijetu kad sam platio jedan dio režija', kazao je Dinko.

A neplaćene su nažalost, još uvijek ostale režije nekih branitelja kojima dobrotvor nije rješio probleme s dionicama. Resornom ministru su, izgleda, nevažni, jer čak nije želio niti odgovarati na pitanja o neupotrebljivim dionicama koje su dane braniteljima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene