Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Porez se mora plaćati'

Linić o Mamićevu neplaćanju poreza: 'Budite uvjereni - svi će plaćati porez'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gostujući na RTS-u šef Dinama Zdravko Mamić kazao je kako na transfere igrača nije plaćao porez. Ministar Linić danas je poručio - porez će plaćati svi.

'Polako vidite da nogometni klubovi u pretvorbi prelaze u trgovačka društva, prema tome, svi će polako će postati trgovačka društva i neće biti razlike između nogometnog kluba i bilo kojeg trgovačkog društva iz realnog sektora',  rekao je ministar financija Slavko Linić kao odgovor na izjavu Zdravka Mamića da na transfere igrača nije plaćao porez. 

Pročitajte i ovo Zoran i Zdravko Mamic bivši nogometaši Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne sjećam se da sam primio novac" Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao"

'Uvijek ostaje pitanje koliko se toga skriva po poreznim oazama. Budimo iskreni, na Vladi je sve više i više sporazuma o razmjeni poreznih podataka, prema tome, svaki takav bijeg će doći do kraja', kaže Linić.

>> VIDEO: Pogledajte Mamićev nastup na RTS-u u udarnom terminu!

'Svatko će plaćati porez u Hrvatskoj i to je najvažnije poruka hrvatske vlade - porez se mora platiti. Zahvatiti ćemo od najsitnijeg do najkrupnijeg, provjeriti što je i koliko platio i nastojati to naplatiti', dodao je ministar financija.

'Živjeti, raditi i koristiti gotove usluge, obrazovanja, zdravstva, a ne plaćati porez je neprihavtljivo, to je nešto što će Vlada do kraja mandata srediti. Budite uvjereni - svi će plaćati porez', zaključio je ministar Linić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene