Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić objavio je u četvrtak, na početku kampanje za parlamentarne izbore, kako kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda.


Milijan Brkić je ocijenio da je Izborni program HDZ-a "jedan od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku".

Vezani članci Milorad Dodik Odlučit će ždrijebom: Izborno povjerenstvo Dodiku osporilo kontrolni paket u parlamentu BiH Slika nije dostupna Jandroković o kontaktima sa Živim zidom

U objavi na svome Facebooku zamjenik predsjednika HDZ-a podsjeća da u kampanju, na osobni zahtjev, kreće sa 14. mjesta u II. izbornoj jedinici jer smatra da se političari moraju više baviti ljudima, a manje samima sobom i da pozicije i funkcije nisu važne.

"Mislim da kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda. Građane treba slušati i prenijeti njihov glas u Hrvatski sabor. Izborni program HDZ-a na ovim izborima jedan je od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna je podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku", ističe Brkić.

Napominje da osim što će dati sve od sebe da ispuni izborni program HDZ-a, želi ispuniti i očekivanja hrvatskih birača i biti glas naroda u Hrvatskom saboru. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju