Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer poručio

Milanović: Ne želim raditi predstavu odlazeći na snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović komentirao je snježne nepogode koje su zadesile državu.

'Mi se nećemo slikati u snijegu, ne želimo raditi predstavu odlazeći na snijeg. Ići ćemo tamo gdje je zaista teško', poručio je premijer Milanović. Dodao je kako je neprestano u kontaktu s ministrima koji ga izvještavaju o stanju na terenu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer? Jakutsk ŽIVOT NA -50 Kako preživjeti u nahladnijem gradu na svijetu? "Obucite se kao kupus"

Premijer Milanović upozorio je kako nakon snježnog vala slijede poplave te kako će znatno teže biti u sjevernom dijelu zemlje. Čestitao je službama koje se po cijele dane i noći na terenu bore sa snijegom, zimom i ledom i koje će se boriti s vremenskim nepogodama koje tek dolaze.

Prije nekoliko dana premijer Milanović primio je oštru kritiku šefice oporbe Jadranke Kosor. Ona je zaključila kako bi premijer jedne države osobno trebao posjetiti područja pogođena snijegom i odsječena od ostatka države. 'Premijer je nakon tri dana došao iz jedne tople sobice, otišao u drugu toplu sobicu i zaključio da se nešto događa i vratio se na isto mjesto. Trebao je biti tamo gdje je najteže', rekla je Kosor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene