Milan Bandić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)
Milan Bandić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik BM 365 - Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić, u ponedjeljak je na utemeljiteljskoj skupštini bjelovarsko-bilogorske županijske organizacije te stranke, nagovijestio mogućnost novog prelaska saborskih zastupnika u njegov Klub u Hrvatskom sabori, no, rekao je, o tome će nakon Uskrsa.


"Trenutno nas ima 11, ali još dva-tri žetončića imam u džepu, no o tomu ćemo nakon Uskrsa", rekao je Bandić, obraćajući se nazočnim članovima stranke, simpatizerima i gostima na utemeljiteljskoj skupštini Stanke rada i solidarnosti u Bjelovaru.

Vezani članci Zvane Brumnić dolazi u USKOK (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Je li mu nuđeno 3 milijuna kuna za transfer Bandiću? SDP-ovac Zvane Brumnić bez komentara nakon iskaza u USKOK-u Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković: Neuvjerljiva politika stranaka oporbe razlog je za prebjege u Saboru

Za predsjednicu bjelovarsko-bilogorske županijske organizacije stranke izabrana je Olivera Šarić, pomoćnica ministra turizma.

Milan Bandić je poručio da će stranačke organizacije osnovati u svakoj općini, gradu i županiji unutar Druge izborne jedinice.

Već idućeg tjedna utemeljiteljske sjednice Stranke rada i solidarnosti održat će se u Koprivničko-križevačkoj županiji. Krenut će od općine Novigrad iz koje je Mladen Mađer, saborski zastupnik iz Bandićeva Kluba, najavljeno je.

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti također je najavio da će tijekom idućeg tjedna premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH predložiti projekte za Zagreb poput rješavanja situacije s Imunološkim zavodom Hrvatske, izgradnje dječje bolnice, projekta Zagreb na Savi, 60 niskopodnih tramvaja i tračničke veze centra Zagreba sa Zračnom lukom dr. Franjo Tuđman.
"Želimo da Zagrepčani još bolje žive, ali i da čitava Hrvatska živi bolje i nećemo stati dok to ne napravimo", rekao je Bandić. (Hina)