Milan Bandić objavio da se auto vratio sa servisa (Foto: screenshot/Instagram/Milan Bandic)
Milan Bandić objavio da se auto vratio sa servisa (Foto: screenshot/Instagram/Milan Bandic)

Milan Bandić ponovno se vozi u svom Audiju. Da je auto stigao sa servisa izvijestio je na svom Instagramu.


"Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest da se vratio naš stari auto sa servisa i da nema više 'strašnog' zamjenskog automobila i da kao i do sada može mirno spavati", napisao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uz fotografiju objavljenu na njegovom Instagramu.

Vezani članci Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Bandić: "Smiješno je što se za predsjednika kandidira neki drugi Milan Bandić" Dario Juričan/Milan Bandić (Foto: Pixsell,Sanjin Strukic) - 1 Milan Bandić kandidirat će se za predsjednika: "Ustavom ću zaštititi korupciju za sve"

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik privukao je pozornost javnosti kada je početkom tjedna na jedan službeni događaj došao u luksuznom Mercedesu daruvarskih registarskih oznaka, umjesto u svom Audiju A6.

Iz Grada su kasnije pojasnili da se radi o zamjenskom automobilu jer je Bandićevo vozilo na servisu, a zbog luskuznog zamjenskog automobila Bandić je sazvao i konferenciju za medije.

"Da smo napravili tri vrtića i škole, ne bih vidio ovoliko televizija ovdje. Ja mislim da smo mi u banani. 2018. u Hrvatskoj bavit se ovim stvarima je ispod dostojanstva, imamo važnijih problema", kazao je tada Bandić koji je dodao i da bi o cijelom slučaju Oliver Frljić mogao napraviti predstavu.

Na presici nije želio odgovoriti do kada će koristiti zamjensko vozilo te je tek kratko poručio: "To je strašno".