Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva razloga za slavlje

FOTO Bandić u rođendanskoj kupovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pitanja novinara o slučaju Agram nije ništa komentirao, a na pitanje planira li se kandidirati na izborima rekao je; 'Strpljen, spašen'.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ima bar dva razloga za slavlje; izlazak iz pritvora u Remetincu i 59. rođendan kojeg će proslaviti danas.

Oko 7:30, pod budnim okom medija, bio je na zagrebačkoj tržnici Dolac u rođendanskoj kupovini, a da ne bi nešto zaboravio, uredno je i na papirić zapisao što treba. Mandarine, banane, luk, češnjak, salata...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čovjek od povjerenja Bandićev odvjetnik Krsnik za DNEVNIK.hr: "Neprimjereno je sada govoriti o postupcima protiv njega... Uvijek je bio isti, neumoran, samo jurnjava" Slika nije dostupna Iznenadna smrt Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

Najavio poskupljenja u Zagrebu

Na pitanja novinara o slučaju Agram nije ništa komentirao, a planira li se kandidirati na izborima rekao je; 'Strpljen, spašen'.

Kazao je i da se dobro osjeća u ulozi protokolarnog gradonačelnika. Do daljnjeg mu je naime, zabranjeno, obavljati tu dužnost. No, sudeći po njegovim aktivnostima i medijskoj pažnji, Milan Bandić itekako će dobro iskoristiti izostanak s radnog mjesta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene