Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar u Dnevniku Nove TV

'Ovi koji su zviždali niti su branitelji, niti su iz Hrvatske, nitko ne zna tko su!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar hrvatskih branitelja Predrag Fred Matić u Dnevniku Nove TV je rekao kako osobe koje su u Kninu izviždale premijera uopće nisu hrvatski branitelji.

Gostujući u Dnevniku Nove TV, ministar hrvatskih branitelja Predrag Fred Matić žestoko se obrušio na osobe koje su tijekom središnje proslave Dana pobjede u Kninu izviždale premijera Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo General-pukovnik Mladen Fuzul i Andrija Jarak GOST DNEVNIKA NOVE TV Zapovjednik u Oluji o proslavi u Kninu i ključnim momentima za operaciju: ''I nas je netko kao mladiće podcijenio i tu leži jedan od debelih razloga zašto su izgubili rat'' Andrej Plenković Proslava u Kninu Plenković poslao poruku Srbiji: "Velikodušnost u pobjedi ne znači da ćemo ikad ikome dopustiti da se dovodi u pitanje obrambenost Domovinskog rata"

>> Obljetnica 'Oluje': Okupljeni žestoko izviždali i izvrijeđali premijera Milanovića

'Mi smo već nekoliko mjeseci krvarili pripremajući se za ovaj dan, napravili smo veličanstvenu proslavu. Međutim, evo, kada čovjek pomisli da su izumi Milana Paroškog bili nešto originalno - jogurt revolucija - evo sad smo vidjeli da i to imamo. Naime, nakon onih zvižduka hrvatski branitelji su redom prilazili premijeru Milanoviću i meni i ispričavali se, jer ti ljudi koji su zviždali nisu hrvatski branitelji, nisu uopće iz Hrvatske, ne znamo uopće tko su oni! Dakle, klasični uvoz', rekao je ministar Matić.

'Došli su pripadnici svih gradijskih postrojbi, pričuvnih postrojbi, mi smo ovdje doveli i Ministarstvo branitelja je financiralo veliki broj autobusa koji je došao iz cijele Hrvatske. Međutim, ovi momci nisu poznati nikome', rekao je još ministar.

O samoj proslavi je rekao kako je Dan pobjede obilježen veličanstveno. Spomenuo je i da se prvi put u 18 godina skupu obratio jedan hrvatski general - Damir Krstičević.

'Vidjeli ste, po prvi put su s nama nakon mnogo godina bili naši generali Čermak, Markač i Gotovina. Nema više mjesta prigovorima, branitelji su u prvom planu. Političari su ukras hrvatskim braniteljima, a ne kako je bilo prije - obratno', rekao je ministar Matić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene