Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šou na Hvaru

Rimac napravio spektakl: Nad Hvarom poletjele stotine dronova, glavnim trgom se provozala Nevera

Hvar je i ovog ljeta turistički hit, a tome je doprinijela i promocija automobila Nevera Mate Rimca koji se sinoć uz svjetlosni spektakl iznad grada provozao prepunim hvarskim trgom. Ondje je bila i reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

U Hvar se u četvrtak slavila suradnja Mate Rimca s moćnim njemačkim zabavnim parkom. Na pozornici je bio pravi šou, a nad gradom su poletjele stotine svijetlećih dronova, a glavnim trgom provozala se Rimčeva Nevera.

"Hoćemo pokazati Hrvatsku u najboljem svjetlu, a gdje nego na Hvaru? Tu se vidi da stižu vlasnici jahti od stotine milijune eura, pa i mi tu njima prezentiramo Nevere koje ti isti vlasnici mogu probati", rekao je Rimac.

Pročitajte i ovo Sajamski dani, ilustracija - 5 Domino-efekt Pobuna gradova protiv neradne nedjelje i blagdana: Sajamski dani šire se diljem Hrvatske

Broj ljudi okupljenih na trgu bio je fascinantan, u gradu očito ima puno turista. U godini koja se već spominje kao turistički upitna zbog previsokih cijena, Hvar očito opstaje.

Više o turističkoj sezoni na Hvaru možete pogledati u videoprilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene