Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Markač lovio veprove s Kirinom i prekršio haške uvjete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Haški optuženik general Mladen Markač po Bilogori lovi veprove i to u društvu ministra Ivice Kirina i predsjednika HVIDRE Josipa Đakića.

Njihova zajednička fotografija objavljena je na više internetskih stranica. Moguće je da je general time možda prekršio uvjete postavljene pri njegovu i Čermakovu privremenom puštanju na slobodu.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog u Milanu Progon ne prestaje U Moskvi uhićen još jedan odvjetnik Alekseja Navaljnog, razlog je nevjerojatan Prosvjed hrvatskih poljoprivrednika - 3 Nezadovoljni uvjetima Hrvatski poljoprivrednici spremni na novi veliki prosvjed: "Ako će ići oni, ići ćemo i mi"

>> 'Kirin ubija uime Božića, umjesto da šalje poruke o nenasilju'  

Haški je sud tom prigodom Vladi naložio njihovo trenutno pritvaranje u slučaju kršenja pravila o kretanju. Markačev lov na Bilogori prosuđivat će zagrebački ured haškog suda i o tome izvjestiti raspravno vijeće. 

Stoga bi slijedeća statusna konferencija 18. siječnja za Markača mogla biti sporna. Uz to Markačeva i Kirinova fotografija iz lova može ozbiljno narušiti vjerodostojnost hrvatske Vlade. 

Generalov odvjetnik Goran Mikuličić za jedan portal je izjavio kako bi volio da nemaju tu fotografiju, a u izjavi za Novu TV rekao je da dvoji u njezinu autentičnost.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene