Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"BIT ĆE TUŽBI"

Marica Vidaković odgovorila na pitanje kad će Ivica Todorić prestati biti vlasnikom Agrokora

Marica Vidaković (Foto: Dnevnik.hr)
Marica Vidaković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Marica Vidaković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago pitao je prokuristicu Kraša Maricu Vidaković u kom trenutku Ivica Todorić prestaje biti vlasnikom Agrokora.

Nakon što je premijer Andrej Plenković zajedno s članovima izvanredne uprave Agrokora te predstavnicima dobavljača i vjerovnika danas objavio da je postignut dogovor o načelnom nacrtu nagodbe za Agrokor, reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago pitao je prokuristicu Kraša Maricu Vidaković u kom trenutku Ivica Todorić prestaje biti vlasnikom Agrokora.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 Novi problemi Može li se novo vještačenje za Agrokor završiti u godinu dana? DORH dobio rok i zadatak, neki sumnjaju da je to moguće Ivica Todorić - 2 Preokret Vrhovni sud odbio zahtjev DORH-a u slučaju Agrokor: Vještačenje ostaje zakonit dokaz

"U trenutku kada se gasi stari Agrokor, znači, kad se imovina i poslovni udjeli odnosno novi dugovi prenose na novi holding, Hrvatski holding", kazala je Vidaković. Upitana hoće li se privremena uprava baviti i Todorićevom imovinom, kako je obećao bivši izvanredni povjerenik Ante Ramljak, rekla je kako to ne može komentirati, jer nije u njenoj domeni.

Na pitanje hoće li biti nezadovoljnih u procesu tranzicije starog u novi Agrokor kazala je kako će ih "vjerojatno biti, ali ja nemam razlog za strahovanje". Dodala je i kako ne bi prognozirala koliko će sve trajati, ali "izvjesno je da će biti tužbi".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene