Reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago pitao je prokuristicu Kraša Maricu Vidaković u kom trenutku Ivica Todorić prestaje biti vlasnikom Agrokora.

Galerija


Nakon što je premijer Andrej Plenković zajedno s članovima izvanredne uprave Agrokora te predstavnicima dobavljača i vjerovnika danas objavio da je postignut dogovor o načelnom nacrtu nagodbe za Agrokor, reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago pitao je prokuristicu Kraša Maricu Vidaković u kom trenutku Ivica Todorić prestaje biti vlasnikom Agrokora.

Vezani članci Ivica Todorić (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell) Todorić ima novu poruku za premijera: "Ovo je kraj. Plenković će se vrlo brzo morati suočiti s činjenicama" Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr) EKSKLUZIVNO za Dnevnik Nove TV Mislav Bago s Ivicom Todorićem: "Bio je to tajni sastanak, primili su me k'o mafija''

"U trenutku kada se gasi stari Agrokor, znači, kad se imovina i poslovni udjeli odnosno novi dugovi prenose na novi holding, Hrvatski holding", kazala je Vidaković. Upitana hoće li se privremena uprava baviti i Todorićevom imovinom, kako je obećao bivši izvanredni povjerenik Ante Ramljak, rekla je kako to ne može komentirati, jer nije u njenoj domeni.

Na pitanje hoće li biti nezadovoljnih u procesu tranzicije starog u novi Agrokor kazala je kako će ih "vjerojatno biti, ali ja nemam razlog za strahovanje". Dodala je i kako ne bi prognozirala koliko će sve trajati, ali "izvjesno je da će biti tužbi".