Reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago pitao je prokuristicu Kraša Maricu Vidaković u kom trenutku Ivica Todorić prestaje biti vlasnikom Agrokora.

Galerija


Nakon što je premijer Andrej Plenković zajedno s članovima izvanredne uprave Agrokora te predstavnicima dobavljača i vjerovnika danas objavio da je postignut dogovor o načelnom nacrtu nagodbe za Agrokor, reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago pitao je prokuristicu Kraša Maricu Vidaković u kom trenutku Ivica Todorić prestaje biti vlasnikom Agrokora.

Vezani članci Todorić oslobođen optužni za mali Agrokor Todorić oslobođen optužbi za "mali Agrokor": "Neću se braniti ni za veliki Agrokor. Ljudi božji, pa ja nemam s kime razgovarati" Piruška Canjuga, Ivica Todorić i Ante Huljev Uskoro prva presuda Todoriću i suoptuženicima: Tužiteljstvo i obrana održali završne govore

"U trenutku kada se gasi stari Agrokor, znači, kad se imovina i poslovni udjeli odnosno novi dugovi prenose na novi holding, Hrvatski holding", kazala je Vidaković. Upitana hoće li se privremena uprava baviti i Todorićevom imovinom, kako je obećao bivši izvanredni povjerenik Ante Ramljak, rekla je kako to ne može komentirati, jer nije u njenoj domeni.

Na pitanje hoće li biti nezadovoljnih u procesu tranzicije starog u novi Agrokor kazala je kako će ih "vjerojatno biti, ali ja nemam razlog za strahovanje". Dodala je i kako ne bi prognozirala koliko će sve trajati, ali "izvjesno je da će biti tužbi".