Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Luka Rajić prehrambenu industriju mijenja farmaceutskom. Ulaže u tvornicu i laboratorije za proizvodnju generičkih lijekova 'PharmaS' u Radničkoj cesti u kojoj je već zaposlio 15 ljudi.


'Procijenio sam da je kriza pravi trenutak za investiranje u proizvodnju lijekova', Rajićeve riječi prenio je Gordan Radin, direktor tvrtke Lura ulaganja, piše Večernji list. Rajić je tako održao obećanje dano nakon prodaje Dukata da će novac dobiven prodajom mliječnog carstva uložiti u Hrvatsku.

Vezani članci Denis Barić - 2 Predsjednik Otočnog sabora otkrio što bi spasilo otoke od izumiranja te poručio: "Najbitnija je stimulacija otočnih gospodarstvenika" Gužve u Hrvatskoj - 2 ''Kuhalo'' u splitskoj trajektnoj luci: Zbog ogromne gužve morala reagirati policija, uputili i molbu građanima

Radin dodaje da je nakon proizvodnje probiotičkih mliječnih proizvoda, koji spadaju u zdravu hranu, biznis s lijekovima logičan nastavak ulaganja. No, Luka Rajić, unatoč ulaganjima u Hrvatsku, ostaje živjeti u Švicarskoj gdje se doselio 2003. godine i gdje posjeduje tvornicu čokolade, jedini biznis do pokretanja farmaceutskog u Hrvatskoj.