Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Farmaceutska industrija

Luka Rajić ulaže u tvornicu u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luka Rajić prehrambenu industriju mijenja farmaceutskom. Ulaže u tvornicu i laboratorije za proizvodnju generičkih lijekova 'PharmaS' u Radničkoj cesti u kojoj je već zaposlio 15 ljudi.

'Procijenio sam da je kriza pravi trenutak za investiranje u proizvodnju lijekova', Rajićeve riječi prenio je Gordan Radin, direktor tvrtke Lura ulaganja, piše Večernji list. Rajić je tako održao obećanje dano nakon prodaje Dukata da će novac dobiven prodajom mliječnog carstva uložiti u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Nedostupan lijek - 1 Borba oboljelih od multiplog mijeloma Hrvatska spasonosni lijek ne daje novooboljelima: "Molim vas, odobrite ga! Ako ne za mene, onda barem za nekoga tko će se naći u situaciji u kojoj sam ja" Slika nije dostupna Intervju s Lukom Rajićem Rajić: Ovo je moja domovina i želim tu dalje investirati

Radin dodaje da je nakon proizvodnje probiotičkih mliječnih proizvoda, koji spadaju u zdravu hranu, biznis s lijekovima logičan nastavak ulaganja. No, Luka Rajić, unatoč ulaganjima u Hrvatsku, ostaje živjeti u Švicarskoj gdje se doselio 2003. godine i gdje posjeduje tvornicu čokolade, jedini biznis do pokretanja farmaceutskog u Hrvatskoj.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene