Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Oblio me hladan znoj"

Dva Purgera oduševljena potezom mladog Dalmatinca: "Gospodo, ostalo vam je malo love!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojica muškaraca prilikom poslovnog puta izgubila su torbicu u kojoj je bila veća količina novca, kartice i vrijedni dokumenti. Kada su se vratili potražiti torbicu, na mjestu gdje su je izgubili dočekao ih je mladić i vratio im sve što su izgubili.

Dvojica Zagrepčana koji su poslovno boravili u dolini Neretve pamtit će svoj posjet i po jednoj lijepoj priči. Nakon sastanka s klijentima, muškarci su u srijedu oko 18 sati ispred hotela Merlot kretali prema Zagrebu.

"Sve se dogodilo brzo. Ni sam ne znam kako sam to izveo. Razgovarao sam na mobitel i na krov auta stavio sam torbicu i krenuo. Stali smo na obližnju INA-inu benzinsku postaju naliti gorivo. Tada sam shvatio da nema torbice i oblio me hladan znoj. U njoj je bilo novca, nešto više od prosječne plaće, kartice firme i službene kartice, novčanik i svi dokumenti firme", ispričao je za Like Metković jedan od Zagrepčana.

Pročitajte i ovo Podravka, pogon krađa je krađa Ukrala 12 vrećica Vegete i odmah dobila otkaz, neki su ogorčeni: "Godinama je vrijedno radila za minimalac"

Nakon što su se muškarci vratili do hotela kako bi pronašli izgubljenu torbicu, prišao im je mladić H. P. 

"Gospodo, ostalo vam je malo love!", rekao im je i vratio sve što su izgubili.

Zagrepčani su mu se željeli nekako odužiti, ali mladić nije želio uzeti novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na sjeveru zemlje Mladić jurio bez vozačke quadom i udario dvoje maloljetnika: Bježao policiji, ali ne daleko

"Purgeri, tri boda u derbiju i dosta", rekao je misleći na utakmicu Hajduk - Dinamo.

Na kraju, nakon njihova inzistiranja, pristao je da mu plate večeru kada dođe u Zagreb, a oni su s direktorom tvrtke u kojoj su zaposleni dogovorili i da mladiću pošalju i zahvalnicu i poklon kao mali znak pažnje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene