Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netipična influencerica

Večeras u Provjerenom: Netipična influencerica koju svi obožavaju - njezina videa imaju preko pet milijuna pregleda!

Aktualno Galerija Nova sezona Provjerenog - 4 Nova sezona Provjerenog - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nova sezona Provjerenog - 2 Nova sezona Provjerenog - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nova sezona Provjerenog - 3 Nova sezona Provjerenog - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nova sezona Provjerenog - 1 Nova sezona Provjerenog - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nova sezona Provjerenog - 5 Galerija 1/5 >>
Ona je posve netipična influencerica. Njezina videa imaju preko pet milijuna pregleda, a u njima na duhovit način opisuje – svakodnevicu.

Večerašnje Provjereno donosi priču o ženi koju korisnici društvenih mreža, teško mogu promašiti! Osebujan način odijevanja, govor, humor i uzrečica - Da bog sačuva! Ona je Selma, jedna netipična influencerica, čija šaljiva videa imaju više od pet milijuna pregleda, a prate je stotine tisuća obožavatelja.

Ekipa Provjerenog družila se s njom u Sarajevu i uvjerila se koliko god da je popularna u virtualnom svijetu, ni na ulici ne može proći neopaženo!

"Kada imaš neki problem, problemčić onda nekako, bar je tako u mom životu, ja ono kažem - e vala da bog sačuva. I točno osjetim to nekakvo olakšanje", rekla je Selma Krifica Čoloman.

Pročitajte i ovo Turistički rezultati Dubrovnika trljaju ruke Turizam u Dubrovniku cvjeta, a posebno su poželjni jedni gosti: "Imaju više sredstava za potrošnju, a odgovaraju nam i ponašanjem"

"Čim prođe sve su oči na njoj i to je nešto što je uvijek obilježavalo Selmu Krificu", rekla je prijateljica Amila Tekešinović.

"Kad vidite toliko lica oko sebe koji su toliko nasmijani i koji vam kažu - da, ti si ta osoba koja nam je popravila dan", dodala je Selma.

Emisiju gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene