Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisani ugovori

'Krila Hrvatske' za dolazak 650 tisuća turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počele su pripreme za novu turističku sezonu. U Splitskoj zračnoj luci potpisani su ugovori iz Akcijskog plana hrvatskog turizma za ovu godinu, vezani za program 'Krila Hrvatske' koji bi trebali povećati broj letova zračnih prijevoznika na domaće zračne luke.

Turističke zajednice, tour operatori i aviokompanije udružuju svoja sredstva. Riječ je o 94 ugovora vrijedna 8 milijuna eura koje u 2011. trebaju dovesti gotovo 650 tisuća turista preko hrvatskih zračnih luka.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

'U jednoj dosta teškoj 2011. godini gdje se ne očekuje nikakav porast u Europi. Mi naravno želimo obraniti našu poziciju, a naša pozicija je takva da smo mi bitno povećali svoj tržišni udio, mislim da će nakon zbrajanja 2010. godine pokazati da je svaki 45. turist, koji je došao u Europu došao u Hrvatsku', rekao je ministar turizma Damir Bajs.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene