Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva epizoda

Počinje Krešendo: Podcast u kojem Hrvoje Krešić ugošćuje najmoćnije i najpoznatije političare

Krešendo Hrvoja Krešića
Krešendo Hrvoja Krešića DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Krešendo Hrvoja Krešića Galerija 1/1 >>
Hrvoje Krešić u podcastu "Krešendo" ugostit će Gordana Marasa i Darka Milinovića.

Ususret ovogodišnjim parlamentarnim, predsjedničkim te izborima za europski parlament, Nova TV donosi novi format čiji je zadatak gledateljima otkriti kako politika, ali i političari, funkcioniraju iza kulisa.

  Pročitajte i ovo Napad Putinove vojne postrojbe brutalno nasilje VIDEO Pogledajte kako divljalju Putinovi plaćenici: Uletjeli s kalašnjikovima u kafić, a onda je nastao horor

U utorak, 27. veljače, s početkom u 11 sati, na portalu DNEVNIK.hr možete gledati premijerno izdanje podcasta "Krešendo" u kojem će jedan od najjačih domaćih političkih reportera, Hrvoje Krešić, ugostiti dva poznata i iskusna politička gosta: Gordana Marasa i Darka Milinovića.

"Što se zaista krije iza političkih odluka, i kako se one uopće donose? Kako postati saborski zastupnik, kako zastupnik u Europskom parlamentu, a kako predsjednik Republike? Kako se kroji državni proračun, a kako vodi politička kampanja? Ovo su samo neka od zanimljivih pitanja na koja ćemo odgovore dobiti u podcastu i to izravno od najmoćnijih i najpoznatijih hrvatskih političara, a saznat ćemo i njihove osobne priče koje dosad još nismo imali prilike čuti“, najavio je Krešić.

  Pročitajte i ovo Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 3 Gužve u prometu VIDEO/FOTO Pogledajte prizore kaosa u Zagrebu: Tramvaj izletio iz tračnica i sudario se s drugim

"Krešendo" će se prenositi uživo na portalu DNEVNIK.hr i društvenim mrežama Nove TV, a bit će dostupan i na platformama YouTube i Spotify. Najzanimljivije dijelove prikazat će i središnja informativna emisija Dnevnik Nove TV.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene