Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan korisnik Reddita pitao je konobarice i konobare da isričaju iskustva o parovima koje su posluživali.


Jedan korisnik Reddita odlučio je postaviti pitanje upućeno konobarima, odnosno konobaricama. Zanimalo ga je kako je izgledao najgori spoj koji su posluživali.

Vezani članci Koronamjere na plažama - 3 Epidemiološke mjere na plažama: Konobari i turistički radnici kuhaju se pod maskama, a turisti se ne pridržavaju ni socijalne distance Spoj Upoznali se preko balkona za vrijeme izolacije, a sada su odradili i prvi spoj

Jedan odgovor istaknuo se među ostalima. Korisnik Rediita 'bluewoods' ispričao je svoju priču o ekstremno neromatničnom susretu.

FOTO Facebook umjetnik: Jesu li ovo najbolje slike profila na svijetu?

Evo njegovo ispovijesti.

'Radio sam u restoranu koji je imao širok izbor ljutih umaka, njih više od 150. Prodavali smo ih na boce, ali mušterije su mogle probati bilo koji od njih i koristiti ih na hrani. Ušao je par, a muškarac se odmah počeo hvaliti koliko voli ljuti umak i kako nikad nije našao neki koji mu je preljut.

Tražio je najljući koji imamo. Donio sam bocu na njegov stol, on je napunio žlicu umakom i objasnio kako će ga pojesti. Ja sam mu rekao da to ne radi, kao i domaćica i konobarica koja je posluživala susjedni stol.

Kad prvi spoj krene po zlu...

Stavio ga je usta, počeo se gušiti, a onda povratio na stol i zatim se onesvijestio licem točno u ono što je povratio. Nazvali smo 911. On se probudio, a kada su došli bolničari odbio je liječenje.

Otišli su bez da su naručili jelo. Djevojka je jednom od članova osoblja rekla da im je to bio prvi spoj.'

Tko zna jesu li nakon ovoga otišli na drugi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook