Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAKLADA ANA RUKAVINA

Koncert Želim život: Prikupljeno 644.325 kuna, ali akcija još nije gotova

Ana Rukavina
Ana Rukavina Foto: DNEVNIK.hr
Zaklada Ana Rukavina i ovog je prosinca organizirala hvalevrijednu akciju "Želim život" i koncert koji se prenosio putem Nove TV. Za vrijeme koncerta prikupljeno je 644.325 kuna, a telefonske linije otvorene su do kraja prosinca.

Glavni cilj akcije "Želim život" je osigurati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te usavršavanje mladih liječnika i medicinskih sestara kao i financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

Već 17. put zaredom je, kao dio akcije, održan koncert "Želim život". Koncert se prenosio na Novoj TV, a gledatelji su mogli uživati i na online platformama Nove TV.  Prikupljeno je 644.325 kuna ili 85. 516 eura za daljnji rad Zaklade.

No, građani mogu donirati pet kuna tijekom cijelog prosinca i to pozivom na broj 060 9000. "Ove godine obilježavamo 16 godina otkako je Ana ujedinila cijelu Hrvatsku svojim nikada pokorenim žarom za životom ali i za životima sviju koji su patili poput nje. Svaka donacija, ma koliko mala bila, puno nam znači jer na taj način ispunjavamo njezinu plemenitu misiju", poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Pročitajte i ovo Zaklada Ana Rukavina - 5 U SUBOTU OD 20:15 Koncert Želim život i ove će godine ugrijati srca: Gledatelji će moći uživati u najboljim pjesmama hrvatskih zvijezda

Pročitajte i ovo Mirando Mrsić - 1 koncert 17. prosinca Otvorene linije za humanitarnu akciju "Želim život", medicinski direktor najavio novosti u radu Zaklade: "To je i njima priznanje"

Svojim dobro poznatim hitovima gledatelje su zabavljali Gibonni, Miroslav Škoro i Prljavo kazalište, a cjelokupni program odvio se pod voditeljskom palicom Mije Kovačić.

Pozivom na broj 060 9000 građani mogu tijekom cijelog prosinca donirati pet kuna, odnosno 0.66 eura (plus PDV) kako bi podržali ovu plemenitu akciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene