Kao i svakog prosinca, Nova TV i Zaklada Ana Rukavina donose tradicionalni božićni koncert "Želim život". Gledatelji pred malim ekranima u subotu će moći uživati u najljepšim pjesmama Gibonnija, Miroslava Škore i Prljavog kazališta.

Galerija Zaklada Ana Rukavina - 5 Zaklada Ana Rukavina - 4 Zaklada Ana Rukavina - 3 +1 Zaklada Ana Rukavina - 2

Ni na ovogodišnjem koncertu "Želim život" neće nedostajati dobrog raspoloženja, ali i emocija. Zaklada Ana Rukavina i Nova TV pripremaju program s glazbenim zvijezdama koji će proširiti predbožićnu čaroliju te ugrijati srca gledatelja.

"Naš bend je prvi dan uz Zakladu. Kao podupiratelji smo se pridružili kao mnogi kolege, voljeli smo svo ovo vrijeme biti dio priče tih humanitarnih akcija. Dobro smo se osjećali u tome jer smo svjesni da je to najmanje što čovjek može učiniti", rekao je Mladen Bodalec, pjevač Prljavog kazališta.

S tim se slaže i Gibonni, koji Zakladu podržava dugi niz godina.

"Ako sami sebi ne pomognemo, nitko neće. Uvijek ta inicijativa treba krenuti od onoga na koga se odnosi, i onda to dobro objasniti i stvari mogu ići na bolje", rekao je.

Tomislav Pavičić, Hrvatske vode - 1 Voditelj Hrvatskih voda o tragediji kod Jasenovca: "To je možda i njihova odgovornost"

Europsko vijeće: Ilustracija - 4 Ivana Petrović iz Bruxellesa: "Status kandidata velika je prilika za BiH, stvari su se pokrenule"

Glavni cilj akcije je osigurati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, usavršavanje mladih liječnika i medicinskih sestara te financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

Koncert "Želim život" svakog Božića okuplja građane koji mogu dati značajan doprinos radu Zaklade i pomoći onima koji trebaju našu pomoć.

Koncert počinje u subotu od 20:15 na Novoj TV, a tijekom cijelog prosinca možete dati svoj doprinos pozivom na broj 060 9000. Podržite humanitarnu akciju "Želim život" već danas.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju