Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLUŽBENO DOZNAJEMO

Predsjednica će pozvati predstavnike stranaka na razgovor, zanima je odnos snaga u Saboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar Kitarović pozvat će predstavnike parlamentarnih stranaka na razgovor u petak kako bi se osobno uvjerila u odnose snaga u Saboru.

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, u petak će obaviti razgovore s predstavnicima parlamentarnih političkih stranaka, doznajemo od njenih najbližih suradnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "na današnji dan" Spomenula i blokirane: Predsjednica treću godišnjicu mandata proslavila objavom na Facebooku Slika nije dostupna SLIKA NIJE BLISTAVA Predsjednica žestoko kritizirala Vladu: Već dvije i pol godine nema pravih rezultata!

Grabar-Kitarović želi razgovarati s predstavnicima parlamentarnih stranaka kako bi se kroz razgovor osobno uvjerila u odnose snaga u Saboru.

Prema našim informacijama pozivi parlamentarnim strankama šalju se tijekom dana. 

Predsjednica danas nije htjela komentirati krizu Vlade tijekom obilaska Taktičko tehničkog zbora vojne opreme i naoružanja Zapovjedništva za potporu i Oružanih snaga RH. Na novinarsko pitanje da komentira krizu Vlade, Grabar-Kitarović je samo rekla "Hvala lijepo" i nastavila s obilaskom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene