Stižu nam blagdani, a s njima i promjene radnog vremena trgovina. Na jednom mjestu donosimo vam raspored po kojemu će raditi.

Galerija


Trgovine i trgovački centri za Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana radit će po izmijenjenom radnom vremenu.

Vezani članci Žena u trgovini na odjelu voća i povrća Praznik je, ali trebate u šoping? Doznajte kako danas rade trgovine i trgovački centri Blagajna, ilustracija (Foto: Getty Images) Zaboravili ste namirnice za roštilj? Trgovački centri danas ne rade, evo gdje možete u kupovinu

Trgovine Interspar tako će raditi skraćeno na Badnjak i bit će zatvorene na Božić. Nešto drugačije radno vrijeme bit će i na Štefanje, 26. 12. Do koliko će raditi vama najbliža prodavaonica, možete provjeriti na stranicama trgovine.

Kaufland će na Badnjak raditi od 7 do 16 sati, dok na Božić, Štefanje i Novu godinu neće raditi. Radno vrijeme na Staru godinu je od 7 do 18 sati. Lidl će na Badnjak raditi do 14 sati, a za Božić i Sv. Stjepana bit će zatvoren.

Ako mislite otići do neke od Konzumovih trgovina, provjerite radno vrijeme ovdje jer će većina prodavaonica za Badnjak raditi po različitom skraćenom radnom vremenu, a za Božić i Štefanje neće raditi.

Plodine će na Badnjak raditi do 18 sati, na Božić ne rade, dok će na Štefanje trgovina raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Tommy na Badnjak radi do 17 sati, na Božić ne radi, a 26. prosinca dućani će raditi drugačije. Točno vrijeme možete pogledati na ovoj poveznici.

Na Badnjak prodavaonice Bipe radit će skraćeno do 14 sati, dok 25., 26. i 27. 12. neće raditi. Na Staru godinu prodavaonice će raditi do 14 sati, dok na Novu godinu neće raditi.

Pevex je odlučio da prodajni centri neće raditi na Božić, blagdan svetog Stjepana, Sveta tri kralja, kao i na Novu godinu dok će za Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno, do 16 sati.

Radno vrijeme za šoping-centre

Arena Centar na Badnjak će raditi do 17 sati, a za Božić, Štefanje i Novu godinu neće biti otvoren. Na Staru godinu radno vrijeme je od 9 do 17 sati. Slično kao i s drugim šoping-centrima, City Centar u cijeloj Hrvatskoj neće raditi na Božić, Svetog Stjepana i Novu godinu, dok će na Badnjak i Staru godinu raditi od 9 do 17 sati.

Splitski šoping-centar Joker bit će zatvoren na dan Božića, Nove godine i blagdan svetog Stjepana. Na Badnjak i Staru godinu radit će od 8 do 16 sati.

Na Badnjak šoping-centar West gate radi do 17 sati, dok na Božić, blagdan Svetog Stjepana i Novu Godinu neće raditi. Na Staru godinu West Gate će raditi od 10 do 17 sati, a na blagdan Sveta tri kralja od 10 do 21 sat.

Kupovinu stoga obavite što prije kako ne biste zakasnili.