Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u zatvoru

Požalit će 26.300 puta: Pijan i bez vozačke bježao policiji pa skrivio nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u ponedjeljak kod Palovca pokušala zaustaviti vozača (28) koji je odbio stati i počeo bježati. U bijegu od policije skrivio je prometnu nesreću, a utvrđeno je da je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. Kažnjen je novčanom kaznom, zadržavanjem 15 dana u zatvoru, a protiv njega je izdan i prekršajni nalog.

Čakovečki su policajci u ponedjeljak na cesti između Palovca i Donjeg Pustakovca pokušali zaustaviti automobil koprivničkih registarskih oznaka, no vozač automobila odbio je stati, priopćila je međimurska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Policija je krenula u potjeru za automobilom, a dok je pokušavao pobjeći policiji, vozač je skrivio prometnu nesreću. U zavoju je automobilom sišao izvan kolnika i udario u betonsko-žičanu ogradu, nakon čega je nastavio voziti i napustio mjesto prometne nesreće. Policijski su ga službenici sustigli i zaustavili na cesti između Hodošana i Graničnog prijelaza Goričana.

PU međimurska izvijestila je da su u automobilu zatečene dvije osobe, 28-godišnji vozač i maloljetni putnik, a obojica su s područja Koprivničko-križevačke županije.

Vozač je uhićen i priveden u Policijsku postaju, a utvrđeno je da je upravljao vozilom s 2,05 promila alkohola u krvi i prije položenog vozačkog ispita za vozila kategorije B.

''Nakon što je ispitan, 28-godišnjaku je određeno zadržavanje do 15 dana te je predan u zatvor u Varaždinu. Također, protiv vozača je zbog počinjenja prometne nesreće izdan prekršajni nalog, dok je ukupno kažnjen novčanom kaznom od 26.300 kuna'', stoji u priopćenju policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene