Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koalicija HKDU-KSU predstavila kandidate za 9. i 10. izbornu jedinicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koalicija Hrvatske kršćansko-demokratske stranka (HKDU) i Kršćanske socijalne unije (KSU) predstavila je u Splitu kandidate za 9. i 10. izbornu jedinicu te svoj izborni program.

Nositelj liste za 10. izbornu jedinicu, predsjednik HKDU-a Petar Kačunko i za 9. izbornu jedinicu Ante Baraba postavili su pitanje Vladi hoće li za 12. izbornu jedinicu otvoriti biračko mjesto i u Haagu gdje ima dosta hrvatskih državljana koje je, kako su kazali, upravo ova Vlada tamo poslala.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Glasovanje izvan Hrvatske - 4 Kako to? Kakva sramota: Nisu glasali ni sami za sebe

Istaknuli su da se koalicija zauzima za zaštitu života od začeća do prirodne smrti, nedjelju posvećenu obiteljskom okupljanju, vjeronauk u školama, obranu dostojanstva Domovinskog rata, porezni sustav u korist općeg dobra i svekoliku dobrobit čovjeka.

Koalicija HKDU-KSU, kazali su, protiv je istospolnih brakova,
legalizacije droga i prostitucije, bezuvjetnog i ulizivačkog odnosa prema EU i NATO-u, korupcije državne vlasti i divljeg kapitalizma komu je svrha samo profit, a ne čovjek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene