Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi povoljnije kredite

Kerum tražio uslugu od francuskog veleposlanika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum iskoristio je danas posjet francuskog veleposlanika kako bi ga zamolio za konkretnu uslugu.

Budući da su Francuzi vlasnici Splitske banke, Kerum ga je zamolio da proba utjecati na bankare da daju povoljnije kredite. Splitski gradonačelnik, naime, procjenjuje kako će u idućoj godini propasti mnogo malih i srednjih tvrtki. No, sam Kerum namjerava još rasti, naime najavio je kako će iduće godine otvoriti još četiri trgovačka centra. A na tom poslu bi angažirao i Brodosplit - da grade centre umjesto brodova.

Pročitajte i ovo Nema plaće za dio radnika škvera debeljak o svemu šuti Nema plaća za dio radnika splitskog škvera: "Još nisam dobila za drugi mjesec, znam da je dio njih dobio. Težak Uskrs bez plaće..." Joško Franić - 2 PROBLEMI U SPLITSKOM ŠKVERU Kakva je budućnost Brodosplita? "Ovo su meštri koji znaju svoj posao, bez njih nema brana za Veneciju, nema ni brodova"

>> Kerum: Gradnju svojih trgovačkih centara ponudit ću Brodosplitu

'Konkretno ću u idućoj godini, moje firme kojima sam ja vlasnik, napraviti nekoliko trgovačkih centara i upravo ću sa škverom pregovarati da oni budu izvođač radova, jer u izračunu je čak čelik jeftiniji od betona', zaključio je Kerum.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene