Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradnja četiri centra

Kerum: Gradnju svojih trgovačkih centara ponudit ću Brodosplitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnih Željko Kerum danas je najavio da će iduće godine njegove tvrtke graditi četiri trgovačka centra te da će splitskom brodogradilištu ponuditi građevne radove kako bi pomogao radnicima te tvrtke.

'Došao sam na ideju da se sa škverom dogovorimo o nekim poslovima koje može raditi. Škver može obrađivati čelik ne samo za gradnju brodova nego i trgovačkih centara ili zgrada. Iduće godine tvrtke u mojem vlasništvu gradit će vjerojatno četiri trgovačka centra. Pregovarat ću s brodogradilištem da bude izvođač radova', izjavio je Kerum danas novinarima pošto je u nastupni posjet primio francuskog veleposlanika u Hrvatskoj Jeromea Pasquera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Obrazlažući zamisao da njegove trgovačke centre gradi Brodosplit, Kerum je kazao kako je 'u kalkulaciji čelik jeftiniji od betona'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene