Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret u Splitu

Kerum se nije odmorio na dugom godišnjem, premijerki nije ponudio ni kavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor i gradonačelnik Splita tvrde da će na izbore izaći samostalno.

Na upit premijerke je li se odmorio ovo ljeto, Kerum je kazao kako 'nije baš', iako je na odmoru već dva mjeseca. Ušavši u gradsku vijećnicu premijerka je upitala gdje je kava na što se Kerum počeo izvlačiti na protokol i kako su drugi morali misliti na to. Onda su se zatvorila vrata te je ostatak razgovora ostao zatvoren za javnost.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Tko da više Kerumovo zapušteno zemljište prodano za 40.100 eura, a na prodaju idu i druge njegove nekretnine Slika nije dostupna Počele konzultacije VIDEO Šišljagić s premijerom o Ustavu: Još ćemo razgovarati

Iako se nagađalo da je jedan od razloga sastanka zapravo i dogovor između dviju stranaka, HDZ-a i HGS-a, za koaliciju za predstojeće izbore Kerum i Kosor su novinarima rekli kako će na izbore izaći samostalno, no nakon dolaska rezultata vidjet će što se može učiniti.

Splitski je gradonačelnik komentirao  'poslije izbora - tko živ, tko mrtav' dok je Kosor samo spomenula 'ogroman koalicijski potencijal HDZ-a nakon izbora'.

'HDZ se opredjelio da na izbore izlazi samostalno', naglasila je predsjednica HDZ-a i premijerka Kosor.

Vlada će gradu Splitu ustupiti dio nekretnine Spaladium Arene koji je u državnom vlasništvu, gdje će se zaposliti oko 500 ljudi, rečeno je na današnjem sastanku u Splitu predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom

Osim toga premijerka Kosor i gradonačelnik Kerum na sastanku u splitskoj Gradskoj upravi razgovarali su i o privezištu za kruzere u Splitu, za koji, kako je rečeno novinarima, već postoji investitor.

Gradonačelnik Kerum novinarima je izjavio kako je zadovoljan rezultatima postignutim jer Split, kao rijetko koji grad u Hrvatskoj, ima takve rezultate u turizmu.

'Onaj tko prošeta po gradskoj jezgri vidi da je sve puno. Svaki gost koji dođe u grad Split je dobro došao. Imamo rezultate najbolje u Hrvatskoj. Događanja su svakodnevna i ja sam kao gradonačelnik prezadovoljan funkcioniranjem grada i svim ostalim. Ova gradska vlast radi dobro, pošteno i uredno', rekao je Kerum.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene