Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadbiskup Josip Bozanić čestitao je Kurban Bajram.


Zagrebački nadbiskup i metropolita, kardinal Josip Bozanić uputio je muslimanskim vjernicima i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj Muftiji Aziz ef. Hasanoviću čestitku u povodu blagdana Kurban Bajrama.

Vezani članci Prosjakinja traži novac od mitropolita Porfirija ''Nemam, majkemi, nemam, ženo Božja'': Porfirija pred katedralom dočekala prosjakinja sa zanimljivom idejom Josip Bozanić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Kardinal Bozanić: Uskrs pokazuje put u obraćenje, smisao rađanja i umiranja, trpljenja i žrtve

>> Bozanić: Spomen na mučenike daje poticaj novoj evangelizaciji

"Dok se nalazim u Rimu na Sinodi biskupa, važnom susretu za život Crkve, rado se sjećam Vas i vjernika islamske zajednice u Republici Hrvatskoj, koja od sutra započinje proslavu Kurban Bajrama te Vam tom prigodom upućujem najsrdačnije čestitke. Neka uzvišeni Stvoritelj, koji je sve stvorio te svime upravlja i od kojega dolazi svako dobro, podari Vama i svim muslimanskim vjernicima čisto i otvoreno srce kako biste svoj dar - žrtvu prinijeli Bogu na slavu, a ljudima kao znak nesebične Božje darežljivosti", napisao je u čestitki kardinal Bozanić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook