Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestok odgovor Milanoviću

Karamarko: Milanovićeva izjava je smeće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko žestoko je odgovorio na jučerašnje izjave SDP-ovaca, ponajprije Zorana Milanovića.

Tomislav Karamarko je u Opatiji nakon potpisivanja ugovora hravtske policije i Europola ustvrdio kako je očito da je počela predizborna kampanja i da ti ljudi samo žele doći na vlast.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nisu Pusić i Čačić moj problem, već ja njihov' Slika nije dostupna Samo Bandić protiv Jurčića kao premijera

>> Picula: Drago mi je da je propao pokušaj moje kriminalizacije

'Izjave se mogu nazvati ovako i onako, a neke se mogu nazvati i smećem, a tako bi se mogla nazvati i ova izjava', rekao je Karamarko komentirajući Milanovićevu izjavu.

Podsjetimo, naa odbacivanje kaznene prijave protiv Picule, kao i nedavno protiv koprivničkog gradonačelnika Zvonimira Mršića, jučer se osvrnuo Zoran Milanović.

'Ne znam što ćemo sad, ne znam ima li Tonino Picula brata koji radi u policiji. Njegov brat radi na politologiji, to su slične riječi, mogao bi i on dobiti otkaz', kazao je Milanović, aludirajući na smjenu Gordana Mršića s čelnog mjesta Centra za kriminalistička vještačenja 'Ivan Vučetić' koja je, vremenski, uslijedila nakon što je koprivničko tužiteljstvo odbacilo kaznenu prijavu protiv njegova brata Zvonimira.

Karamarko je danas i pozvao Državno odvjetništvo pozvao da još jednom preipitaju odluke o odbacivanju kaznenih prijava protiv SDP-ovaca Mršića i Picule.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene