Tomislav Karamarko
Tomislav Karamarko Foto: Darko Tomas/Cropix

Tomislav Karamarko nezadovoljan je zbog oblika sadnica u jednoj zagrebačkoj ulici, koji postoji već više od trideset godina.


Tomislav Karamarko na svom Facebooku objavio je fotografiju sadnica u jednom zagrebačkom kvartu koja ga je izuzetno naljutila. Naime, nasad je oblikovane u formu imena "Tito". 

Karamarko je to povezao s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem kojeg je iskritizirao. Njegov post prenosimo u cjelosti:

"Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet…
Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice. Bar nešto", napisao je Karamarko. 

No, čini se da Karamarko ne zna da u Domagojevoj ulici u Zagrebu duže od tri desetljeća na zelenoj površini postoji dio obrađene te iste zelene površine u obliku natpisa "Tito".

Tomislav Karamarko Tomislav Karamarko osnovao tvrtku, bavit će se - proizvodnjom struje

Ana Karamarko Ana Karamarko osuđena na uvjetnu kaznu: Od zatvora su je spasile dvije stvari

Riječ je o zelenoj površini između ceste i zgrade, smještenom između parkiranih vozila s desne strane i nekoliko grmova i breza s druge strane.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju