Nikad ranija sjednica Vlade jučer je teško pala ministru prometa Olegu Butkoviću. Do kraja ga je slomilo izvješće o radu izvanredne uprave Agrokora, pa je ministar ubio oko.

Galerija


No Butković nije jedini, prisjetili smo i drugih političara. Sjednica Vlade svojedobno je uspavala i tadašnjeg potpredsjednika Radimira Čačića.

Vezani članci Milan Bandić izašao na stražnji izlaz Županijskog suda u Zagrebu Sigurnosni razlozi? Zašto su Milan Bandić i Petar Pripuz sa suda izašli na stražnji izlaz Hrvoje Zovko Predsjednik HND-a objasnio zašto nije bio na prijamu kod Bandića: "To bi bila obeshrabrujuća gesta prema našim kolegicama"

Nije mu to bio prvi put. I tjedan dana prije odmorio se dok je predsjednik Josipović govorio. I Milan Bandić, inače poznat kao veliki radoholičar, često se odmori upravo na radnim zadacima. Prije nekoliko godina uspavala ga je misa za domovinu.

Oči je teško držao otvorenima i na izricanju presude u aferi štandovi. Nisu uvijek političari ti koji zadrijemaju. Luka Bebić predavaonicu vojnog učilišta uspio je pretvoriti u veliku spavaonicu!

I s druge strane Markova trga zastupnici su znali padati s nogu. I iako uglavnom pokušavaju naći opravdanje za ovakvo ponašanje, nakon maratonske rasprave o izmjenama poslovnika u saboru, ono im nije trebalo.

Ivan Pernar tako je odmorio na naslonjaču, Arsen Bauk potpomogao se saborskom klupom, a saborski kafić radio je – punom parom.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.