Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Post u kasne noćne sate

Josipović na Facebooku: Neka Porezna pročešlja 'domoljube'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josipović je na Facebooku postavio novi post kojim poziva Poreznu upravu da ispita porijeklo imovine 'domoljuba'.

Poznato je da predsjednik Ivo Josipović malo spava i dugo ostaje budan te da u kasne noćne sate piše mailove ili uređuje svoj profil na Facebooku. Tako je kasno noćas na Facebooku postavio novi post kojim poziva Poreznu upravu da ispita porijeklo imovine 'domoljuba'.

Pročitajte i ovo U akciji od danas i porezni inspektori Ministarstva financija (Foto: Dnevnik.hr) Proveli smo dan s njima Porezni inspektor otkrio kakve sve isprike smišljaju prekršitelji: ''To mi je prvi danas, majke mi!" Dao otkaz pa shvatio da mu tvrtka godinama nije uplaćivala u mirovinsko (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Provjereno istražuje Dao otkaz pa otkrio da mu tvrtka godinama nije uplaćivala u mirovinski fond

>> Ima li Josipović zakonsku osnovu da Glavašu oduzme čin?

'Zaista je došlo vrijeme da svi plaćaju porez. Dosta je toga da veliki 'domoljubi', bez obzira jesu li sportaši, menadžeri, umjetnici, gospodarstvenici, političari imaju imovinu koja daleko prelazi njihove prihode i da ih nitko ne pita odakle im. Dobro je biti bogat, dobro je platiti što više poreza! Porez plaćamo državi koju volimo! Očekujem da Porezna uprava krene u akciju!' napisao je predsjednik Josipović u svom postu.

Svi komentari ispod Josipovićevog posta su pozitivni te se svi komentatori nadaju da će se ovakva akcija uistinu provesti te ih najbolje oslikava komentar 'riječi vam se pozlatile'.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene