Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Mirogoju

Josipović, Kosor i Bebić položili vijence povodom Dana OS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski čelnici položili su vijence i odali počast na Mirogoju povodom dana Oružanih snaga RH i Hrvatske kopnene vojske.

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor, predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, na čelu saborskog izaslanstva, i predsjednik Republike Ivo Josipović sa suradnicima su uz zvuke mirozova položili vijence i odali počast kod Glasa hrvatske žrtve - Zida boli, u Aleji branitelja kod središnjeg križa, na grobu prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na zajedničkoj grobnici na Krematoriju za neidentificirane žrtve Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik

Predsjednik Josipović položio je vijenac i odao počast i kod groba narodnih heroja na Mirogoju. U saborskom izaslanstvu bili su i potpredsjednik Vladimir Šeks, predsjednik Odbora za obranu Boris Šprem i potpredsjednik Odbora za rad i socijalno partnerstvo Goran Beus Richembergh. (Hina/A.E.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene