Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još uvijek traje potraga za troje nestalih sudionika pomorske nesreće u dubrovačkom akvatoriju.


Pomorska potraga za preostalo troje nestalih sudionika pomorske nesreće u dubrovačkom akvatoriju, koja u kontinuitetu traje od pokretanja akcije TiS na dan 25. travnja, u koordinaciji Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) i Lučke kapetanije Dubrovnik nastavlja se na širem području Koločepskog kanala u dubrovačkom akvatoriju, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Vezani članci Slika nije dostupna Ministar Butković: ''Imali smo izjavu očevica koji je rekao da je brod Lučke kapetanije bio osvjetljen'' Slika nije dostupna Tragedija kod Dubrovnika: Brodovi Lučke kapetanije i dalje u potrazi za nestalima

U akciji su tranutno uključena dva plovila Lučke kapetanije (Split i Ploče), jedno plovilo Pomorske policije dubrovnik, jedan helikopter MORH-a te ronioci i jedno plovilo ronilačkog kluba. 

"Putem Obalne radio postaje ORP Dubrovnikradio u tijeku trajanja potražne akcije emitira se obavijest o trajanju spasilačko – potražne akcije prema svim sudionicima u pomorskom prometu. Akcija od srijede, 26. travnja, nažalost, nije rezultirala novim rezultatima", kaže se u priopćenju.