Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA KOD ŠIPANA

Još traje potraga za troje nestalih u nesreći u Koločepskom kanalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek traje potraga za troje nestalih sudionika pomorske nesreće u dubrovačkom akvatoriju.

Pomorska potraga za preostalo troje nestalih sudionika pomorske nesreće u dubrovačkom akvatoriju, koja u kontinuitetu traje od pokretanja akcije TiS na dan 25. travnja, u koordinaciji Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) i Lučke kapetanije Dubrovnik nastavlja se na širem području Koločepskog kanala u dubrovačkom akvatoriju, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utvrđuje se identitet Na Šipanu pronađeno tijelo, je li riječ o jednoj od nestalih osoba u pomorskoj tragediji? Slika nije dostupna Traga se za još četvero ljudi Tragedija kod Dubrovnika: Brodovi Lučke kapetanije i dalje u potrazi za nestalima

U akciji su tranutno uključena dva plovila Lučke kapetanije (Split i Ploče), jedno plovilo Pomorske policije dubrovnik, jedan helikopter MORH-a te ronioci i jedno plovilo ronilačkog kluba. 

"Putem Obalne radio postaje ORP Dubrovnikradio u tijeku trajanja potražne akcije emitira se obavijest o trajanju spasilačko – potražne akcije prema svim sudionicima u pomorskom prometu. Akcija od srijede, 26. travnja, nažalost, nije rezultirala novim rezultatima", kaže se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene