Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je znao?

Reporter Dnevnika Nove TV iz Palovca: "Na meti istražitelja sada su ukućani Jasminine sestre"

Domagoj Mikić (Foto: Dnevnik.hr)
Domagoj Mikić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Domagoj Mikić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Smiljana Srnec optužena je za ubojstvo sestre Jasmine Dominić nestale još 2000. godine. Srnec je u srijedu u ranim jutarnjim satima ispitana u Varaždinu. Osumnjičena će u istražnom zatvoru provesti 30 dana. Za sada je terete za ubojstvo.

"Istraga se nastavlja, a istražitelji moraju složiti mozaik zločina i pronaći odgovor na glavno pitanje što je bilo motiv ubojstva 23-godišnje Jasmine Dominić", rekao je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U VARAŽDINU Nastavljeno suđenje Smiljani Srnec: Svjedoci obrane ne sjećaju se detalja druženja s Jasminom Nastavak suđenja Smiljani Srnec Govorila kroz plač Pogledajte šokantno svjedočenje Smiljane Srnec: "Nisam ubila sestru. Nedostaje mi od dana kada je nestala. A svjedoci? Oni su kriminalci i zlostavljači"

"Na meti istražitelja naći će se brojni ukućani Jasminine sestre. Nejasno je zašto je netko tek nakon pet godina prijavio nestanak svojeg djeteta. Istražitelji će morati pronaći odgovor na pitanje jesu li ukućani znali da se Jasminino tijelo nalazi u kući.

Državno odvjetništvo ovaj je zločin okarakteriziralo kao ubojstvo, no ukoliko istražitelji otkriju nove detalje, ovaj zločin će biti prekvalificiran u teško ubojstvo, a tada ubojici prijeti i do 40 godina zatvora umjesto do 15 godina", napominje.

U narednom periodu pred Državnim je odvjetništvom i policijom jako puno posla.

Vijest o ubojstvu i pronalasku tijela Jasmine Dominić u zamrzivaču obiteljske kuće, obišla je cijeli svijet. Bizaran slučaj iz Hrvatske tako se našao na naslovnicama medija od SAD-a do Australije, a najviše prostora dobio je u Velikoj Britaniji. Uz navode kako je slučaj sablaznio Hrvatsku, većina medija prenosi i izjavu policije kako zamrzivač nisu provjeravali jer ih je obitelj ubijene navela na krivi trag.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


  Aktualno Plenković o aferi SMS: "Živimo u ozračju gdje se jako puno toga imputira“ +0 Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Plenković o aferi SMS: "Živimo u ozračju gdje se jako puno toga imputira“ 1/1 >>

Aktualno Čačić: ''Da nismo platili troškove Uljanika, prosječne plaće bi u Hrvatskoj odmah mogle rasti za 600 kuna'' +0 Varaždinski župan Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Čačić: ''Da nismo platili troškove Uljanika, prosječne plaće bi u Hrvatskoj odmah mogle rasti za 600 kuna'' 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene