Smiljani Srnec nakon ispitivanja u ŽDO-u u Varaždinu, gdje je dovedena jutros oko 7:30, te nakon ispitivanja i kod istražnog suca, određen je istražni zatvor.

Galerija


Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić javlja da je Smiljani Srnec nakon ispitivanja u ŽDO-u i pred sucem istrage određen istražni zatvor. Srnec će u varaždinskom istražnom zatvoru provesti mjesec dana.

Vezani članci Smiljana Srnec stigla na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Smiljana Srnec ostaje u zatvoru: "Postoji opasnost od utjecaja na svjedoke" Smiljana Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Smiljanu Srnec u lisicama doveli u banku: "Uhvatila me jeza kad sam je vidjela. Imala je i lance oko pojasa..."

Po dolasku na ispitivanje na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, Smiljana Srnec, koju se sumnjiči za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, pokušala je pred novinarima sakriti lice.

Glasnogovornik ŽDO-a u Varaždinu Darko Galić, potvrdio je da je nalazom obdukcije utvrđen uzrok smrti ubijene Jasmine Dominić, s dva ili više udaraca u glavu.

Srnec se od subote 16. veljače nalazi u policijskom pritvoru pritvoru, a sumnjiči je se da je ubila sestru.

Hoćemo li ikad doznati odgovore na brojna pitanja?

Tijelo Jasmine Dominić nestale prije 19 godina pronađeno je ove subote u zamrzivaču obiteljske kuće u inače mirnom i pomalo zatvorenom međimurskom selu Palovcu, a za morbidan zločin tereti se njezinu sestru Smiljanu Srnec. Pretpostavlja se kako je 45-godišnja Smiljana sa svojom obitelji gotovo 20 godina živjela u kući u kojoj je u zamrzivaču držala leš vlastite sestre.

Na nebrojena pitanja koja je slučaj otvorio javnost još nije dobila odgovor, a informacije koje su pristizale u medije mijenjale su se iz minute u minutu. Gdje je i kada ubijena Jasmina? Tko je pronašao tijelo? Je li u selu nestalo struje, pa je tijelo razotkrio nesnosan smrad? Zašto je njezin nestanak prijavljen 2005. iako je nestala pet godina prije? Kako netko može živjeti s lešom u kući? Jesu li ukućani mogli ne znati za tijelo skriveno u hladnjaku?

Srnec će o svemu tome morati nešto reći prvo u županijskom odvjetništvu, a potom i pred sucem istrage u Varaždinu.

Jezivi zločin koji donedavno nismo mogli ni zamisliti: Evo što sve dosad znamo o ubojstvu u Međimurju, o kojem se priča i diljem svijeta

Miočić uglednom MMA novinaru otkrio što mu je sve Cormier rekao vezano za revanš