Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedini preživjeli:

TRAGEDIJA NA NERETVI 'Vozač se sagnuo po nešto, auto je tada sletio s kolnika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
21-godišnjak je otkrio što je prethodilo kobnom slijetanju u Neretvu.

21-godišnji S.B. jedini je preživjeli iz automobila u kojem je petero mladih iz Slavonije sletjelo u Neretvu u okolici mjesta Bijela na putu Mostar-Jablanica.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Što se događalo u posljednjim trenucima tik pred nesreću u kojem je četvero njegovih prijatelja tragično izgubilo živote ispričao je za HMS.

Kaže kako je sjedio iza suvozačice kada se vozač, V.B., sagnuo po nešto, najvjerojatnije CD. u tom trenu vozilo je skrenulo, udarilo u brdo, odbilo se i sletjelo u Neretvu.

S.B. kaže kako je prvo pokušao izaći kroz prtljažnik, ali nije uspio. Potom je spazio razbijeno staklo, probio ga i izvukao se iz automobila. Neretva je, kaže, bila užasno hladna, ali je nekako uspio doplivati do obale.

Podsjetimo, jučer su iz automobila izvučena tijela troje nesretnih studenata, a danas i tijelo vozača. Ono je pronađeno 15 metara od automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene