Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

21-godišnjak je otkrio što je prethodilo kobnom slijetanju u Neretvu.


21-godišnji S.B. jedini je preživjeli iz automobila u kojem je petero mladih iz Slavonije sletjelo u Neretvu u okolici mjesta Bijela na putu Mostar-Jablanica.

Vezani članci Policija na autocesti, ilustracija Teška prometna nesreća kod Svete Helene: U sudaru dva teretna vozila poginula jedna osoba Ministar Radovan Fuchs Ministar Fuchs: Procijepljenost studenata ključna je za povratak u predavaonice

Što se događalo u posljednjim trenucima tik pred nesreću u kojem je četvero njegovih prijatelja tragično izgubilo živote ispričao je za HMS.

Kaže kako je sjedio iza suvozačice kada se vozač, V.B., sagnuo po nešto, najvjerojatnije CD. u tom trenu vozilo je skrenulo, udarilo u brdo, odbilo se i sletjelo u Neretvu.

S.B. kaže kako je prvo pokušao izaći kroz prtljažnik, ali nije uspio. Potom je spazio razbijeno staklo, probio ga i izvukao se iz automobila. Neretva je, kaže, bila užasno hladna, ali je nekako uspio doplivati do obale.

Podsjetimo, jučer su iz automobila izvučena tijela troje nesretnih studenata, a danas i tijelo vozača. Ono je pronađeno 15 metara od automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook