Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iznenada preminuo dubrovački dogradonačelnik Jelavić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dogradonačelnik grada Dubrovnika Vedran Jelavić (46) iznenada je danas preminuo u vukovarskom hotelu "Lav", najvjerojatnije od posljedica srčanog udara, potvrđeno je iz vukovarske Opće bolnice.

Prema riječima ravnateljice te zdravstvene ustanove dr. Vesne Bosanac, dubrovački dogradonačelnik dovežen je u vukovarsku bolnicu tijekom dopodneva u iznimno teškom stanju.

Pročitajte i ovo Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić Juroslav Buljubašić iznenadna smrt U Italiji preminuo jedan od najbogatijih Hrvata, poduzetnik Juroslav Buljubašić

"Unatoč pokušajima oživljavanja koji su trajali gotovo sat vremena, liječnici nisu uspjeli vratiti u život Vedrana Jelavića", izjavila je dr. Bosanac dodajući kako, iako se sumnja na srčani udar, liječnici još nisu sigurni je li dubrovački dogradonačelnik preminuo od posljedica srčanog udara ili izljeva krvi u mozak.

Dogradonačelnik Vedran Jelavić u Vukovaru je danas trebao biti nazočan dvodnevnom Međunarodnom savjetovanju o lukama i plovnim putovima, koje se održava u Palači Srijem.

Vedran Jelavić rođen je 15. ožujka 1961. u Dubrovniku gdje je završio osnovnu i srednju školu, a diplomirao je na brodostrojarskom studiju Pomorskog fakulteta u Rijeci te doktorirao na fakultetu Prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Poslijednje dvije godine bio je pročelnik pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku.

2006. izabran je za zamjenika gradonačelnice Dubrovnika, a bio je i član Poglavarstva grada zadužen za znanost, obrazovanje i šport.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene