Obavijesti Video Pretražite Navigacija
luda potraga za planinarom

Izgubio se na planini pa ignorirao pozive spasioca jer su ga zvali s nepoznatog broja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji se izgubio na najvišoj planini u Koloradu u SAD-u nije se javljao spasiocima jer su ga zvali s nepoznatog broja.

 

Oko 20 sati 18. listopada prijavljen je nestanak muškarca koji je bio na planini Elbert visokoj 4401 metar. Spasioci su ga pokušali kontaktirati pozivima i porukama, ali im se nije javljao jer nije prepoznao broj s kojeg ga zovu.

Pet spasilačkih ekipa krenulo je u potragu oko 22 sata, a druga ekipa nastavila je potragu u 7 ujutro da bi kasnije saznali kako se muškarac sam vratio u smještaj oko 9:30.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stotine tragale za njom Sretan kraj velike potrage: Osmogodišnja djevojčica dva dana lutala sama po šumi, tražili je i helikopterom

Planinar je kasnije rekao kako se izgubio kad je pao mrak pa je lutao stazama, da bi ujutro napokon stigao do svojeg auta. Njegova avantura u planini trajala je 24 sata, a rekao je i kako nije imao pojma da je za njim pokrenuta potraga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi opoziv Povlači se još jedan proizvod zbog etilen-oksida: Posebno ga koristi jedna kategorija stanovništva, pa pripazite na zalihe

"Ignorirao je naše pozive jer nije prepoznao broj. Ako imate raspored kojeg bi se trebali držati i kasnite, pa počnete dobivati uzastopne pozive s nepoznatog broja, molimo vas da se javite. Možda vas zove spasilačka ekipa koja pokušava utvrditi jeste li na sigurnom", kazali su iz lokalne spasilačke službe, kako prenosi The Guardian.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene