Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na Oltar domovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu 18. obljentice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) izaslanstvo stranke položilo je vijence i zapalilo svijeće na Oltaru domovine, na središnjem križu na zagrebačkom groblju Mirogoju te na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

 U Izaslanstvu HDZ-a bili su zamjenica predsjednika stranke i potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, član predsjedništva HDZ-a i ministar finacija Ivan Šuker te politički tajnik HDZ-a i saborski zastupnik Mario Zubović.

Pročitajte i ovo Hrvatsko izaslanstvo na čelu sa Željkom Reinerom u Južnoj Koreji (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Prenio svoja iskustva Reineru pripala posebna čast: Hrvatsko izaslanstvo je prvo u posjetu Južnoj Koreji nakon povijesnog summita sa Sjevernom Korejom Polaganje vijenaca na spomen-obilježje (Foto: Vijesti u 14h) TUŽNA OBLJETNICA Svjedočanstva preživjelih iz Veleprometa: "Nisam mogla zamisliti da čovjek može drugog čovjeka toliko mrziti"

Danas će se održati i sjednica Središnjeg odbora HDZ-a. 

Program obilježavanja 18. obljetnice osnutka HDZ-a nastavit će se tradicionalnom revijalnom utakmicom na stadionu NK Jarun na kojoj će uz članove HDZ-a igrati i neki naši istaknuti sportaši, a završit će svečanom sjednicom Utemeljitelja HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene