Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo jedan se spasio

NIKAD TUŽNIJI SKUP Ispraćena tijela četvero poginulih studenata iz Slavonije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero studenata utopilo se u subotu pošto se njihovo vozilo survalo u Neretvu, a 21-godišnji S.B. jedini je uspio isplivati i spasiti se.

Tijela D. R. (25), T. V. (25), A. Š. (22) i V. B. (24), četvero mladih ljudi koji su se u subotu utopili u Neretevi sjeverno od Mostara, u ponedjeljak su ispraćena ispred gradske mrtvačnice u Mostaru prema Vinkovcima gdje će biti pokopana, a prije toga održana je komemoracija na Sveučilištu u Mostaru gdje su studirali.

Pročitajte i ovo Dolina Neretve Narančin trnoviti štitasti moljac Potvrđen nalaz štetnog kukca kod Opuzena, iz resornog ministarstva objavili što će se sve morati učiniti Maraton lađa - 1 POBJEDNICI ZA DNEVNIK NOVE TV Zagrepčani odnijeli štit kneza Domagoja: ''Morali smo ove godine pokazati da nema dvojbe tko je najbolji''

Prigodnoj molitvi i kratkom obraćanju nazočio je velik broj kolega studenata, profesora, građana Mostara koji su se sa suzama u očima oprostili od četvero Slavonaca.

U Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru na prigodnoj komemoraciji rektorica Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Ljerka Ostojić rekla je kako to sveučilište 'od svoga nastanka do danas nije doživjelo tužniji skup'.

"Ovo Sveučilište nije doživjelo veću tragediju od te subote 19. prosinca 2015. Ovo Sveučilište nije doživjelo veći gubitak od smrti četvero naših studenata: Tene, Vjekoslava, Antonije i Domagoja", rekla je rektorica Ostojić.

Izrazila je sućut obiteljima i pozvala sve okupljene da upute molitve Bogu kako bi podario snage ožalošćenima. Za studente preminule u prometnoj nesreći u ponedjeljak navečer u crkvi svetoga Petra i Pavla u Mostaru služit će se sveta misa.

Četvero studenata utopilo se u subotu pošto se njihovo vozilo survalo u Neretvu, a Stjepan Bošković jedini je uspio isplivati i spasiti se. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene